TechTäglich: Google ønsker å kjøpe Fitbit

Google ønsker å kjøpe Fitbit

Fitbit Charge 3
Charge 3-modeller er for tiden Fitbits flaggskipprodukt (Foto: Produsent)

Smartwatch til den første. Apple dominerer markedet, Fitbit står bak det, slitasje av Google har problemer. Men Google kan spare med et kjøp nå wearOS. Ryktefabrikken opplyser at Google eller morselskapet Alphabet er interessert i å anskaffe Fitbit. En ny rapport forutsetter at Alphabet (Google) ønsker å kjøpe Fitbit. Det sies at gruppen allerede har gitt et tilbud om å overta. Til hvilket beløp er ikke kjent ennå. Dette kan styrke fremtiden til wearOS og dra nytte av Fitbits kunnskap. Dette ville være akutt behov, siden våren 2020 teoretisk sett kunne den neste Apple Watch Series 6 vises, med hvilken Apple skulle utvide markedsledelsen ytterligere.

Første smartur fra Xiaomi er en Apple Watch

Mi Watch 2
Fantastisk likhet: Mi Watch 2 (til venstre) ser ut som en Apple Watch (Foto: xda / weibo)

Smartwatch til det andre. Den kinesiske produsenten Xiaomi har gitt ut bilder av sin aller første smartur for første gang. Se og si, Mi Watch 2 er en Apple Watch. Selv om det selvfølgelig er annerledes: Mi Watch. Xiaomi har en lang tradisjon innen kloning av Apple-produkter. I 2014 startet vi med Mi Pad, som så ut som en iPad mini. I 2018 kom Mi 8-smarttelefonen ut og likte forvirrende på iPhone X. Så nå smarturet: Sideknapp, digital krone, designet bare litt rundere. Ser ut som Apple Watch. Kineserne har imidlertid ikke koblet til noen designer av Apple – men bare «inspirert» til permisjon. Forresten: Den neste Apple Watch 6 sies også å være rundere.

Se Netflix Series 50 prosent raskere

Netflix-hastighet
Netflix fremskynder de første testerne – med nye innstillinger (Foto: Netflix)

Netflix har kommet med en ny idé i Android-appen: filmer og serier kan nå sees 50 prosent raskere (eller 25 prosent saktere). Netflix ønsker å gi overstadige seere muligheten til å se mer innhold på kortere tid. For øyeblikket testes funksjonen på utvalgte Android-brukere. Avhengig av konklusjonen fra testeren, kan funksjonen introduseres over hele verden. Men Hollywood mores ikke: Tallrike regissører kjører mot ideen, melder bransjeportalen Hollywood Reporter. Judd Apatow har for eksempel informert Netflix om de juridiske konsekvensene. Lisensiert innhold skal ikke være rumanipuliert: «Dette er et tillitsbrudd og tolereres ikke av menneskene som tilbyr det.» Netflix har nå offisielt bekreftet testene.

PR-ballong for Galaxy S10 krasjet i hagen: Samsung gikk ut av pusten

Luftballong
PR-stuntet fra Samsung endte i forgården til a. Ektepar i Michigan (Foto: pixabay)

Samsungs promoteringsstunt for Galaxy S10, en varmluftsballong designet for å skyte «Space Selfies», viste seg å være varm luft til slutt. Ballongen, ifølge Engadget halvparten av størrelsen på en basketballbane, var av banen på grunn av det hakkete været. Et par fra Michigan (USA) ble redde da XXL-balkongen plutselig landet i hagen deres. Raven Industries, som hadde utviklet ballongen, svor for den neste PR-aksjonen. Og selv Samsung må nok forbedre seg i fremtiden: Ballongen tok nemlig ingen selfies fra verdensrommet, men seilte bare høyt over jorden. Tiden som ble brukt i lufta var ikke ideell: ballongen skulle skli tilbake til Jorden i morgen 31. oktober. Det fungerte ikke, og sørkoreanerne skuffet: «En tidlig myk landing i et landlig område.» Pfffff.

Mario Kart Tour: Rørleggeren kjører til nedlastningsrekorden

Rørleggeren presser mot rekordstore salgstall: 129,3 millioner nedlastinger spilte inn mobilversjonen av Mario Kart Tour på iOS og Android den første måneden. Bare Pokemon Go startet en bedre start på nedlastingstall innen de første 30 dagene etter utgivelsen: 163 millioner! Det genererte Mario Kart Tour ifølge analytikerne av sensor Tower $ 37,4 millioner i inntekter fra kjøp i appen (selve spillet er gratis i basisversjonen). Bare Fire Emblem Heroes fra Nintendo nådde 67,6 millioner dollar den første måneden. Når du har delt tallene for Mario Kart Tour, bruker hver spiller 26 amerikanske øre. Dr. Mario World kom på 19 øre. Den største kontantkua i dette området er for tiden spillet Dragalia Lost. Det er så populært at hver spiller bruker i gjennomsnitt $ 16,50 på kjøp i appen.

Slutten på LEAD: Airpool Karaoke i stedet for Carpool Karaoke

To ganger har Kanye West kuttet James Corden av da han ønsket å signere superstjernen for Carpool Karaoke. Fra den syngende bilturen har ikke kommet til i dag. Derfor dreide Corden nettopp bordene: han besøkte West. I sin private maskin fløy Corden med West og Sunday Church Choir, et gospelkor som sterkt støtter rapperen på hans nye kristne album «Jesus is King», til en konsert: Airpool i stedet for Carpool – enten i luften eller i bilen forblir denne karaokeserien mye moro. Og forresten avslører Kanye også mye fra privatlivet.

Jeg ønsker deg en lykkelig onsdag. Vi ses i morgen på TechTäglich. Så igjen med kollegaen Jörg Heinrich som nyhetspilot. Halleluja!

Forresten: TechDaily er også tilgjengelig som et nyhetsbrev og som en ferdighet («Alexa, open LEAD digital Tech»).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *