Beste apper 2019 – Del 1

Gratis arbeid

Bare siden slutten av 2017 er denne produktive appen – for frilansere som ønsker å logge arbeidstiden sin og opprette fakturaer direkte fra tidsregistrering, er «Freework» et veldig praktisk verktøy. Notatfunksjonen og integrasjonen av kalenderen er også bemerkelsesverdig. Freework kan også integreres i Slack. Tagger letter kategorisering. I tillegg til mange statistikker tilbyr programmet også geo-tracking. Med denne funksjonen, som starter tidsopptak på et spesifikt (arbeids) sted du har definert, vil du aldri glemme å spore arbeidstiden din.

Appen med den attraktive klare designen kan testes i grunnversjonen gratis. Hvis du vil, kan du låse opp flere funksjoner i Pro-versjonen, inkludert muligheten til å eksportere oppgaver. Antallet kunder er da ikke lenger begrenset.
Vanligvis kreves det en konto. Registreringen er også mulig med Google- eller Facebook-kontodata.

Pris og tilgjengelighet:
I den grunnleggende versjonen gratis for Android og iOS

Voice Dream Reader

Vil du lese høyt bøker, dokumenter eller enkeltartikler? Da er Voice Dream Reader en praktisk løsning for mobile enheter. Appen støtter de viktigste dokumentformatene som PDF, Word, Apple Pages, men også DRM-frie EPUB-ebøker eller DAISY lydbøker. Også støttet er Dropbox, iCloud Drive, Google Drive, Pocket og Instapaper, og den kjente notat-appen Evernote.

Når du kjøper appen, er en førsteklasses stemme allerede inkludert i kjøpesummen, mange flere stemmer kan legges til om nødvendig via kjøp i appen. Tempoet for lesningen er også varierende. Ord som har blitt lest opp, fremhever programmet. Alternativt kan imidlertid fingeravlesningsmodus aktiveres. Da leser Voice Dream Reader bare de ordene du bruker for å drive fingeren.

Markør, bokmerkealternativ og kommentarfunksjon er like hendig som fulltekstsøk og den innebygde ordboken. Avlesningen kan filtreres eller sorteres i mapper. ICloud synkroniserer på tvers av enheter på iPhone, iPad og Mac-enheter. Viktig: DRM-beskyttede formater fra iBooks eller Kindle-biblioteket fungerer ikke med Voice Dream Reader. Ikke desto mindre er programmet bedre enn systemintegrert taleutgang.

Pris og tilgjengelighet:
5,49 euro for Android / 7,99 euro for iOS

Spitkiss

Kjærlighet er når du ser personen i øyet – og spytter. Du skal ikke holde deg unna spyttet på «Spitkiss». Det høres litt uappetittlig ut, men mye moro: Nivået lages bare når spyttet lander i møte med den elskede motsatte. Spetten spilles og tørkes bare med fingeren og uten knapper.

I løpet av spillet må de virtuelle dråpene også plasseres i kroppsdeler – som hjertet. I tillegg til presise spytetreff, er det alltid behov for en god refleks. Fordi selvfølgelig lurer som i alle gode plattformspillere på veien mange fiender og hindringer som brodd eller labyrinter. Konklusjon: I dette tegneserierlignende spillet drypper moroa fra alle nivåer.

Pris og tilgjengelighet: Hver 2.29 euro for Android og iOS

aldri Tenk

Hvor mange millioner videoer er det på YouTube? Stort valg, på den ene siden. På den annen side: Massen av klipp gjør det mer og mer vanskelig å finne originale, sprø og virkelig informative videoer om de personlige favorittemnene. Det er her Neverthink spiller inn. Apputviklerne er kuratorer som gjør jobben for deg og rommler gjennom mange nylig utgitte klipp for å lage et «best of». I tillegg ser skaperne av den finske oppstarten opp til 3000 videoer om dagen.

I omtrent 40 temakanaler og nye spesialtilbud hver dag, blir de verdige videoene filtrert ut. Innholdet i kanalene kan sorteres etter dine egne preferanser, favorittvideoene dine kan lagres i en liste for senere visning eller deling med venner.

Det beste av alt: Neverthink er virkelig tilgjengelig for alle plattformer. Se klippene via Chromecast Support, Apple TV, Android TV, Samsung Smart TV-er, Internett, til og med Oculus, og selvfølgelig iOS og Android.

Pris og tilgjengelighet: Gratis for alle plattformer

mer

Også interessant: Årets beste apper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *