Dette er de åtte sprøeste gadgetsene i 2019

Blant de mange nye dingsene som ble introdusert på E3 eller Gamescom, er spill, konsoller og maskinvare-dingser som gir spillopplevelsen. Her er noen kule eksempler fra de siste årene, så vel som fremtidige spilldisplay.

Acer Predator Thronos

Rovdyr Thronos 01
Den våte drømmen om hvert PC-spill: Acer’s Predator Thronos (Bilde: Acer)

Den populære blant PC-spillere betegner «Battlestation» som betegnelse på strukturen på skrivebordet, gemoddetem PC-etui samt skjermer, LED-tastaturer og alt som hører til, kan ha funnet sin endelige motstander. Acer har avduket en Thronos døpt Battlestation fra sin Predator-serie som gir plass til tre 27-tommers skjermer, et spillsete og en integrert periferieanlegg montert på en opplyst sokkel.

Produsenten kaller selve monsteret spilltrone, som overfører «deep impact» -vibrasjoner av spillene inn i kjøtt og andre kroppsdeler av spilleren og kan tilpasses med fotstøtte og andre justeringsmuligheter. Så hvis IKEA-skrivebordet ditt er for kjedelig med en DXRacer spillstol, kan du unne deg en Acer Predator Thronos på 220 pund, tilgjengelig på forespørsel fra produsentens nettsted. Den ryktesprisen er rundt 10 000 amerikanske dollar, avhengig av utstyret.

bHaptics Tactsuit

180206 Tactot hjemmeside Forny42
Fordyp deg i virtuelle verdener med bHaptics Tactsuit (Bilde: bHaptics)

Virtual Reality har blitt tilbudt oss som den neste underholdningsmilepælen i årevis, men på en eller annen måte sitter spillteknologien fast i en slags limbo, fordi de riktige drapsprogrammene fremdeles mangler. bHaptics ønsker å endre det, og med sin haptiske taktiske drakt fremmer ikke bare visuals, men ekte virtuell virkelighet – ikke bare å se, men også røre.

Drakten består av flere deler, som overfører trykkpunkter fra spill og simuleringer til kroppen og dermed gjør opplevelsen i VR mer realistisk. I likhet med den haptiske drakten fra Steven Spielbergs VR og popkulturorgie «Ready Player One». Både overkroppen og hendene, underarmene, føttene og ansiktet kan stimuleres med vibrasjonspunkter og deretter tillate en enda mer oppslukende VR-opplevelse. For øvrig leverer produsenten også et passende programvaregrensesnitt for de mest populære 3D-motorene, Unity 3D og Unreal 4-motoren, slik at det med litt tilpasningsfull vilje og progressive teknologispill snart kan bli «mer ekte».

mer

Pimoroni Picade

Picade Poster Square 1024X1024
Arkademaskinen til pulten: Pimoroni Picade (Foto: Pimoroni)

Med unntak av TV-apparater og smarttelefonskjermer ser det ut til at all slags maskinvare blir mindre. Etter denne mantraen tenkte utviklerne av Picade: Hvorfor ikke bare krympe en fullverdig, kjøleskapstor spilleautomat fra 1980-tallet til 35 tommer? Resultatet er settet Picade for den populære minikunstregneren Raspberry Pi, som kan bygges med litt å fikle en spilleautomat i miniformat.

Settet leveres med en åtte eller ti-tommers skjerm, og det spesialtilpassede operativsystemet RetroPie, som kan simulere, si simulering, dusinvis av gamle konsoller nesten så langt som PlayStation 2, sikrer spillgleden. Så hvis du hjemsøker nostalgiske spill og som ikke har plass i kjelleren og den lille endringen du trenger for en stor arkademaskin, kan du ganske enkelt legge en picade på skrivebordet ditt. Settet er tilgjengelig på nettstedet til produsenten Pimoroni for 170, eller 220 euro for den større versjonen.

Peregrine Glove ST

St New 720X
Peregrine Glove ST erstatter tastaturet for venstre hånd og skal gi raskere respons i spill (Foto: Peregrine Glove)

Produsenten av Peregrine Glove ST mente at et tastatur i utgangspunktet bare er en unødvendig og viktig millisekundspisende mellommann når du spiller, og har derfor utviklet en løsning på «problemet». Resultatet er en hanske for venstre hånd, som oversetter en serie tastetrykk og kommandoer med trykkpunkter, i stedet for den blide pressingen av plastnøkler. Høyre hånd kan deretter fortsette å brukes for musen.

Med 17 justerbare berøringspunkter på hansken og en tommelkuppel i rustfritt stål, lover produsenten en fordel i forhold til det klassiske oppsettet for mus og tastatur. Imidlertid så ikke prinsippet ut til å tenne ordentlig, fordi den første modellen av Pelegrine Glove ST allerede var tilgjengelig i 2010 og eSportsmen fortsetter å stole på den velprøvde metoden for å kontrollere spillet i flere tiår, men kanskje dette vil endre seg i VR-spill i fremtiden , For omtrent 160 euro kan du holde Peregrine Glove ST i eller over hendene.

Play Table

5Bce60Ff87A54Ad9373C6859 Spill Table Catan1 P 1080
PlayTable ønsker å bli utviklingen av klassiske brettspill (Foto: Blok Party)

Produsenten, Blok Party, vil også at du skal bruke hendene dine og kombinerer den klassiske spillopplevelsen av brettspill med en lett oppblåst iPad som heter Playtable. På dette kan du se det som regel i bokser i kjelleren med støvende tavle og brettspill, og du kan for eksempel glede deg over de medfølgende «Settlers of Catan» ganske uten å spille feltkart. Det er litt som om digitalisering også utvides til brettspillfeltet.

PlayTable kommer i en størrelse på 24 tommer og fungerer med spesielle terninger, figurer og spillbrikker og i noen spill med smarttelefoner, for eksempel kortspill som poker eller blackjack. Totalt sett et interessant konsept som gradvis kan utvides med andre spill og spesielt digitale minimalister i hendene som ønsker å holde hyllene klare. PlayTable kan for øyeblikket forhåndsbestilles for omtrent 400 euro, mer informasjon om spill og funksjoner er tilgjengelig på nettstedet.

Envavo Heatbuff

Evavo-studie 2019 04 0112848 1
Varmen er på: Envavo-varmebuffen varmer opp fingrene (Foto: envavo)

Kjenner du problemet når det blir kaldt i igloen om natten, men det er ikke nok tid til å la League of Legends hvile? For slike tilfeller og tastaturbrukere med for trege fingre, er det envavo Heatbuff – et fingervarmeapparat for arbeidsstasjonen og slagmarken som ser ut som jetmotoren til et Star Fox-romfartøy. Produsenten lover «Premium Desktop Comfort», mindre smerter på hendene og garantien for at de futuristiske utseende varmeovnene ikke smelter tastaturet ditt.

Produktet er uten tvil i kategorien «så sprøtt at det kunne fungere» og behov med rundt 80 watt og ikke på langt nær så mye krefter som en strålende varmeovn, som du ikke bør legge i noe tilfelle når Daddeln foran ham. For å ha det varme stykke for rundt 160 euro fra produsenten selv, sendte verden.

Bequipe Falcons

Rendering Chausette Rouge 924X
Hvis du tror at du allerede har sett alt: spillsokker (Foto: Bequipe)

Når det gjelder Falcons fra det parisiske selskapet Bequipe, tenker man uunngåelig om produsenten er seriøs, men tilsynelatende er spillere atleter, som nettstedet sier. Og for å sikre at de yter best, er det selvfølgelig ikke mulig uten nødvendig utstyr, som tilsynelatende inkluderer fotvarmer. Følgelig er Falcon Gaming sokker designet for å gi maksimal komfort og stabilitet, da de er «like lette som sokker og sterke som sko».

Hvorvidt sokkene faktisk forbedrer K / D-forholdet hos skyttere, vil trolig forbli en subjektiv opplevelse og vil bli målt når Falcons har dukket opp, fordi det dessverre ikke er pris eller utgivelsesdato ennå. Hvis du ikke kan vente så lenge, anbefaler jeg Collector Box Set of The Happy Socks av The Beatles. Selv om de ikke er spesielt designet for spillere, utstråler de en like lekende fotsjarm.

Capcom Home Arcade

Capcom Home Arcade 0014
I form av Capcom-logoen trekker den japanske produsenten frem en retro-konsoll med to integrerte kontrollere (Foto: Capcom)

Som en tradisjonell spillsmedie som feirer 40-årsjubileum i år, lanserer Capcom en maskinvaregodget den 25. oktober i år som knapt kunne være mer ikonisk. I form av Capcom-logoen trekker den japanske produsenten frem Home Arcade – en retrokonsoll med 16 klassiske spill, som har to spillhallkontroller integrert umiddelbart.

Capcom bør åpne med Home Arcade, spesielt i eldre semestre åpne dører, som angår behovet for slike konsoller. For de nye utgavene av de gamle Nintendo-konsollene under etiketten «Nintendo Classic Mini» finner du raske salg, og det vil ikke være annerledes i Home Arcade, spesielt ikke i denne designen. Å ha dette er det gode stykket for rundt 230 euro og kan forhåndsbestilles.

Du kan også være interessert i dette: «State of Mobile Games»: de viktigste funnene innen mobilspilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *