Streamingtips: Den beste navnløse skuespilleren i filmer

Som en såkalt Henchman er det ikke lett; du må alltid gjøre det skitne arbeidet og ofte nok tjene som kanonfôr. En (nesten) forteller deg aldri hva du skal gjøre. Et eksempel: Gangster-sjefen har bundet heltens kjæreste til en stol, brettet den bærbare datamaskinen og knurrer mens han går en «Ta vare på henne». Som en håndlanger nummer to fra venstre lurer man allerede på: Betyr torturen? Eliminering? Legger vi igjen en beskjed? Tross alt, vil du ikke skuffe sjefen.

Streamingstipsene i dag viser at det ikke engang er så lett å være med i Bad Boys. Mer innlevelse for navnløse bakgrunnsutøvere finner du i feeden på Shelfd.com. Og hvis du ikke vil gå glipp av noen høydepunkter, så få Netflix eller Prime Video omstart rett i kalenderen din. Glad streaming!

Mission Impossible 5: Rogue Nation

Tilgjengelig på Netflix

La oss være ærlige, «Mission: Impossible» -filmene blir bedre. Du kan tenke på produsent og skuespiller Tom Cruise som du vil, men filmene hans er vanligvis veldig bra. Og akkurat i slike rader (se også «James Bond») er en så skikkelig god skurk, men prikken over i’en. I «Rouge Nation» er dette den glatte Solomon Lane (Sean Harris), som skyter en av sine medarbeidere (foran kollegene) for å understreke ordene hans. Hvis vi nå tar utgangspunkt i yrkeslivet, skaper man vennskap imellom. Sjefen skyter en kollega, som en faktisk ønsket å spille lasertag i helgen … uff.

Klikk her for filmen.

Dredd

Tilgjengelig på Prime Video

Det er synd at en kultfilm som «Dredd» ikke får noen oppfølger. Regissør Pete Travis og forfatteren Alex Garland lyktes med denne action-cracker fra år 2012, hva mange filmskapere mangler: å lage en fungerende, episk og fremfor alt spennende actionfilm. Dredd er litt av fremtidens John Wick. Og med Lena Headey, møter han en gangster som uten å slå en øyenvippe lar alle hennes Junkoe-hærer løpe i ilden. Ærlig talt, hva snakker du om når du ikke dreper eller torturerer eller terroriserer? Så i pauserommet til hovedkvarteret. Ingen andre gjør noe annet enn å drepe og ta narkotika. Og se dyster ut.

Klikk her for filmen.

Indiana Jones og det siste korstoget

Tilgjengelig på Prime Video

Indy 3 er et flott eksempel på at tittelfiguren ikke spiser kirsebær godt. Og ja, nazisoldatene dør. Det være seg i jakten på en tank, på Brunwald Castle, på motorsykkelflukten til Berlin eller i Temple of the Grail: Kanonfôret i uniform tar nesten ikke slutt. Se for deg samtalene i lunsjpausen: «Du Klaus, Martin har det nå også.» «Vi bør desperat øde i morgen.» Når sjefen kommer inn i kantinen: «Aaachtung! Startet om ti minutter. Vi må til tempelet for å hjelpe denne superrike Walter Donovan. «» Fuck sivile! »

Klikk her for filmen.

Austin Powers

Tilgjengelig for lån fra Amazon & Co.

I den første delen av den legendariske britiske Spy-serien (Mike Myers) avsløres endelig innvirkningen av en plutselig død på hans private miljø: Henchman John Smith blir truffet av en steamroller (!) Fra Austin. Litt senere får vennene hans, som venter på ham i en bar for å ta farvel med ungkaren hans, en telefon. Mest sannsynlig fra Dr. Evils menneskelige ressursavdeling, hvorfor skal store kriminalsyndikater være annerledes enn Galeria Kaufhof? Det følger: Stor redsel etter den elskede vennens uventede død. Med denne bevisstheten var komedien langt foran sin tid.

Klikk her for filmen.

Beverly Hills Cop

Tilgjengelig på Prime Video

Serien «Beverly Hills Cop» med Eddie Murphy er en sann klassiker av 80-tallets actionkomedier. Ikke bare når det gjelder utseende, dynamikk (Hello Buddymovie!) Og action, men spesielt lydsporene er fortsatt velkomne gjester i mange spillelister. De tre filmene er ikke bare gode eksempler på støyende kino fra 80-tallet, men også prototyper av Henchmen-slitasje. I den første delen, for eksempel, henrettes en av Bad Boys direkte for tyveri (riktignok ikke veldig liten). Eller Jürgen Prochnow og Brigitte Nielsen som leder av en gjeng som begår ran; mens de behandler sine ansatte, vil hver arbeidsdomstol bli tildelt sluttvederlag for mental grusomhet. Og på 80-tallet hadde du også på deg skulderputene …

Klikk her for filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *