«Kvinner må gjøre mer»

Kvinner i en lederposisjon, spesielt i en mannsdominert næring, er sjeldne. Eva

Arh, opprinnelig fra Latvia, men fast forankret i Wien, er en av dem. 28-åringen har bevisst valgt teknologibransjen. Noen hekk senere og med mer selvtillit har hun ankommet en bransje som fascinerer henne på grunn av den raske utviklingen.

LED: Kvinner i teknologibransjen er sjeldne – hva var din vei til den mannsdominerte industrien?

Eva Arh: Jeg studerte International Management og rett før jeg begynte i en bank, fikk jeg en stipendiat som jobbet i et IoT-selskap. Han sa at de trengte noen for finans og for å finne investorer. Siden jeg var en av få som hadde det gøy med college-økonomi, spurte han meg. Jeg tenkte, hvorfor ikke? Jeg kan fortsatt starte med en bank senere, hvis jeg vil ha det. ‘ Så jeg startet min karriere som finansdirektør i et programvareselskap, ble forelsket i teknologi og forretningsutvikling og lærte hvordan Angel Investment og venture capital fungerer. Siden den gang har jeg fulgt utviklingen i teknologiverdenen og er fascinert av den.

utstilling

Etter et par år på bedriftssiden, hvor jeg var involvert i finans og bedriftsutvikling, var jeg begeistret over muligheten til å samarbeide med Peter og Roman på Capital300 for å skaffe teknologiske talenter i DACH-området og i Sentral- og Øst-Europa støtte og bygge nye internasjonale mestere.

LEAD: Hva var de største hindrene for deg?

Eva: For å være ærlig har det vært en veldig flott tur så langt. Jeg har privilegiet å ikke ha møtt noen store hindringer i karrieren. Imidlertid befant jeg meg i utallige situasjoner, der jeg måtte tjene respekten fra min kollega i løpet av de første sekundene, fordi de fleste ikke forventet med det første å kunne føre en dypere samtale med meg. Hva fikk meg til å innse disse øyeblikkene? For å bli behandlet på samme måte, må kvinner ofte gjøre mer enn menn.

LEAD:Likevel, hva er fordelene med å være kvinne?

Eva: Det er faktisk vanskelig å generalisere det. Men jeg tror kvinner tenker og handler annerledes – vi har en tendens til å tenke fremover og tenke på årsakssammenheng. Når vi handler, ønsker vi å sørge for at flest mulig mennesker er interessert i løsningen eller planen. Blandede lag er definitivt de beste utøverne, de er mer en helhetlig tilnærming. I tillegg har kvinner i tech definitivt fordelen av å ha så få av dem. Så kvinner skiller seg ut og får mer oppmerksomhet, noe som gjør det lettere for dem å holde viktige forretningssamtaler.

LEAD:Hva er det som gjør en god kvinnelig leder?

Eva: Etter min mening er det viktig å ikke skille mellom kjønn. Til syvende og sist er det viktig å være lidenskapelig opptatt av ting, være i stand til å få andre sammen og ha tillit til dine egne evner. Det er viktig for nåværende og fremtidige ledere å sikre et inkluderende arbeidsmiljø slik at kvinner og andre minoriteter ikke bare blir i selskapet i en kort periode, men også blir der lenger.

LEAD: Hvilke råd vil du gi til unge kvinner for deres karrierevei?

Eva: Ikke tenk for mye på hva som forventes av en ung kvinne. Gjør de tingene du liker. Finn en mentor som tror på deg, som kan gi deg råd og åpne dører.

LED: Hvem er ditt personlige forbilde som kvinnelig leder?

Eva: De kvinnelige ledere i våre porteføljeselskaper – Bozena fra Gamee, Tammy fra PicsArt.

LED: Hva annet skal endres for kvinner i lederposisjoner?

eva: Kvinner som allerede har lederposisjoner, er de med den sterkeste personligheten der ute. Nå har de muligheten til å påvirke talentpipeline, etablere en mentalitetsmentalitet og mentorprogrammer som samtidig styrker menn og kvinner og gir støttende foreldrepermisjon.

LED: Hva betyr det for deg å være på Forbes 30under30?

Eva: Det er definitivt en ære å være en del av denne ambisiøse, inspirerende og energiske gruppen mennesker. Jeg er sikker på at vi vil høre fra noen og tretti-tre alumner i fremtiden.

Du kan også være interessert i: Kvinner i teknikk: IT-bransjen trenger flere kvinner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *