TechDaily: Face ID nå også for hunder

Face ID nå også for hunder

Pussycat Pixabay Com
Hunder har nå kanten på Face ID (Foto: pixabay.com)

Så langt var det bare folk som kunne dra fordel av ansiktsgjenkjenning på smarttelefoner og nettbrett. Men nå kommer Face ID for hunder. Teknologien ble utviklet av den kinesiske oppstarten Megvii, rapporter TheVerge.

Nesen deres er avgjørende for dyrene. Det skannes fordi 95% av alle hunder kan identifiseres tydelig av luktorganet. I forbindelse med en app blir nesen skannet fra forskjellige perspektiver.

Oppstarten hevder at med den nye teknologien har allerede 15.000 hunder blitt gjenfunnet. Myndighetene utnytter også teknologien. Hvis en fri-streifende hund blir identifisert i parken uten bånd, bruker myndighetene teknologien for å lokalisere og straffe eierne.

Telekom StreamOn: Av i gjeldende form

Stream On Social Flat
Akkurat nå har Telekom også integrert en sosial leilighet i StreamOn (Foto: Telekom)

StreamOut i stedet StreamOn: The Telekom har lidd i retten et nytt og denne gang uangripelig nederlag. Den øverste administrative domstolen i Nordrhein-Westfalen kom i en presserende avgjørelse om synspunktet om at StreamOn i nåværende form kanskje ikke blir tilbudt foreløpig.

Dommerne er av den oppfatning at StreamOn bryter med prinsippet om nettnøytralitet, som er forankret i europeisk lov, så vel som europeiske gjestingforskrifter. Fortsettelsen ble forbudt av retten i gjeldende form.

Telekom må ta tilbudet nå fra markedet (som ingen tror) eller endre deretter. Til og med Vodafone skal ha tatt dommen til etterretning. Med Vodafone Pass er det et sammenlignbart tilbud med StreamOn for gratis streaming av Internett-tjenester uten å belaste datavolumet.

Luftpost: Populær mail-app forstyrrer lojale kunder

Air Mail I Os App
Luftpost er en av de mest populære e-postklientene utviklet av tredjepartsleverandører (Foto: Airmail)

Airmail iOS- og macOS-postklienten, som har vært et populært alternativ til Apples interne mail-app i årevis, faller for sine lojale kunder: Airmail introduserer en abonnementsmodell med den siste oppdateringen. For å kunne fortsette å bruke push-meldinger og andre funksjoner, forfaller 2,99 euro per måned eller 9,99 euro per år.

Problemet: Selv lojale eksisterende kunder som har betalt € 5,49 for Airmail på iOS, må bytte til abonnementet, hvis de vil fortsette å bruke hele spekteret av funksjoner. Du får bare en 4-måneders avdragsfri periode, da går det til pengene. Hva opprørte mange gjengangere: Luftpost har mottatt enorme 1-stjerners rangeringer i App Store i løpet av de siste timene, da langtidsbrukere føler seg pervers.

Wirt forsvarer seg i retten mot Google Maps

Braustueberl Tegernsee på Google Maps
Braustüberl på Google Maps (Skjermbilde: Gronau)

I Tegernsee er det vanligvis koselig på Bauerntheater. Men nå får ordet «teater» i samfunnet en ny dimensjon: en utleier går til sak mot Google Maps, fordi internettgiganten i kortprogrammet hans viste lange ventetider i «hertugbrygging» til verten. Det var fremdeles nok bordfritt.

Utleier anser dataene fra Google maps som forretningsmessige. Han søker ikke en tvist, forklarer Hubert til Spiegel Online. Men han krever en unnlatelse og korreksjon, fordi informasjonen i Google Maps ville avskrekke kundene hans.

Rettsaken for tingretten München I skal finne sted den kommende måneden. I mellomtiden, sa Google som en forholdsregel, ønsket de å undersøke saken, og Google Maps fortsetter å forbedre seg. Bedrifter vil ha muligheten til å gi tilbakemelding på om informasjonen var riktig. Bare: Hvilken vert har alltid tid til å følge med på Google Maps mens du jobber?

Spotify, er Potify & Co. designet som analoge dingser

Potify
Slik forestiller designeren Spotify seg som maskinvare (Foto: Sheng Lam)

Hvordan ser moderne digitale produkter som Spotify, Instagram, YouTube eller SoundCloud faktisk ut som analoge dingser? Dette nysgjerrige, men også spennende spørsmålet har designet designeren Sheng Lam.

SoundCloud heter SoundKloud. Og YouTube YooTube. Spotify heter Potify. Men det har rent juridiske grunner. Alt annet ser avgjørende ut i den analoge verden også. For eksempel blir Twitter, også kjent som Tweeter, en slags telegraf for Sheng Sam, som meldinger vil bli sendt via Morse-kode med. SoundKloud muterer til båndopptaker. Også Netflex og Phasebook er iøynefallende. Hele galleriet finner du her på nettstedet til designeren. Det kan også bestilles utskrifter fra den analoge tiden.

Slutten på LEAD: Poopsie Sparkly Critters – det pukende leketøyet for barn

Poopsy Critters
Kids, Kids – How Slimy: The Poopsy Sparkly Critters (Skjermbilde: YouTube)

Endelig er det litt ekkelt: du leter fortsatt etter et nytt pedagogisk verdifullt leketøy til barna dine? En som kaster og kaster? Ironi over. Det er ikke noe som heter Poopsy Sparkly Critters, et tinn med stygg figurine og pulver som er bearbeidet til slim, som Critters bryter ut igjen … vurdert til fem stjerner og for bare oppsiktsvekkende billige 24,80 euro!

Jeg ønsker deg en glatt tirsdag.

Forresten: TechDaily er også tilgjengelig som et nyhetsbrev og som en ferdighet («Alexa, open LEAD digital Tech»).

utstilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *