TechTäglich: Den helt forskjellige iPhone-2020

Den helt forskjellige iPhone-2020

Jeg ringer ønsket drøm
En iPhone som et drømmeslott. I 2020 kunne dagens iPhone se helt annerledes ut (Foto: pixabay)

IPhone-forsyningskjeden hvisker igjen. Ikke om 2019-modellene som dukker opp på høsten, men om hva som skal skje i 2020. I 2019 skal det være lite oppdateringer på iPhone. Alt vil være annerledes i 2020: I følge en DigiTimes-rapport planlegger Apple bare med OLED-skjermer.

Også i størrelsene på de tre modellene skulle endre seg det kommende året noe fra 5,8 tommer, 6,1 tommer og 6,5 tommer bør da være 5,24 tommer, 6,06 tommer og en mektig 6,67 tommer. Større er bedre? Og også dyrere? Vent. Uansett, til tross for alle tvistene med Apple, vil Samsung igjen være den viktigste visningsleverandøren i retten.

Selv i design kunne 2020 gjort noe. Men nå er det på tide å overleve den lette utsalget i 2019. I følge rapporten retter Apple seg mot salg på 180 til 190 millioner enheter i år. I Kina har Apple akkurat senket prisene for de nåværende modellene.

Den første smartwatch for selvdesign

Withings Flytt selvdesign
Konfigurer din egen Smartwach optisk – det er ikke tilfelle ennå (Foto: Withings / Montage: Gronau)

Apple Watch dominerer smarttelefonvirksomheten. Kreative ideer er nødvendig for å vinne Cupertino markedsandel. Withings prøver for tiden på fitnessklokken Withings Move. Brukere kan designe klokken selv – dette gjelder sakfarge, urskiver og materialer og farger på armbåndene. Withings lover 5850 mulige kombinasjoner. Designet blir deretter implementert i Withings-fabrikken i Frankrike 1: 1. To til tre dager etter at ordren allerede skulle leveres.

Og hva annet kan klokken gjøre? Den har to skiver, en for tiden på dagen og en for visningen av den daglige aktiviteten. I tillegg til den atletiske ytelsen, overvåker den også søvnen og tilbyr en batterilevetid på halvannet år. Som en bonus finnes det coaching-motivasjonsprogrammer i gratis Compagnies-appen. Prisen starter fra 79,95 euro på gang.

Microsoft innrykket

bøker
Microsoft støtter eBook-butikken einn (Foto: pixabay)

Microsoft sier farvel til virksomheten med å selge e-bøker. Det vil ikke lenger være digitale bøker i Microsoft Store for Windows PC. Alle bøker som tidligere er kjøpt av kunder, blir slettet på en gang i juli og kjøpesummen vil bli refundert. Alle som noterer i de kjøpte bøkene sine litt forseggjorte, betaler 25 dollar ekstra for å kompensere for tapet av notater.

Som rapportert av The Verge, ønsker Microsoft å fortsette å effektivisere butikken. Det er ikke plass igjen til bøker. I tillegg var konkurransen med Amazon, Apple Books og Google Play Books sannsynligvis for stor.

Fargeprøve vs. Apple: De tikker ikke riktig

Klokkemerke
Swatch-klokkene kan krysse av i henhold til rettspålegg (Foto: pixabay)

Swatch vant mot Apple i retten, melder Reuters. Siden 2017 var det en tvist om en Swatch, som ble annonsert med slagordet «tick different». Apple («Tenk annerledes») var for lik annonseslogan. I tillegg hadde sveitserne skadet Apples varemerkepatent.

De sveitsiske dommerne så det annerledes og dømte at Apple ikke ville haket ordentlig i denne saken. Swatch fikk rett. Årsak: «Tenk annerledes» er ikke kjent i Sveits. Derfor er det ingen sannsynlighet for forvirring. I tillegg klarte ikke Apple å fremlegge nok bevis for likheten.

Egg, vi trenger egg

påskeegg
Egg, egg, egg: Fra mandag blir det påskeoverraskingsegg på Amazon (Foto: pixabay)

Ja, er jula igjen? Nei, heldigvis er det påske. Det legendariske ordtaket Olli Kahn går i oppfyllelse: «Egg, vi trenger egg.» Og kunngjør allerede tykke (påske) egg. Amazon lanserer et påskesalgssalg. Fra neste mandag lover nettbutikken rabatter på opptil 50 prosent.

Hvis du leter etter dingser, tilbehør og mer, bør du vente til 8. april og ikke skynde deg noe.

Reduserte priser inkluderer 4K-TVer fra LG og Sony, Xbox og PlayStation, smarttelefoner fra Samsung, Huawei og Sony, støvsuger- og gressklipperoboter, mange nettbrett og abonnement for lydboktjenesten Audible og Amazon Prime Music.

Slutten på LEAD: kjøling med briller

Ommmm! Telekom bruker Verdens helsedag (7. april) som en mulighet til å utvide Magenta Virtual Reality. Fra nå av kan du slappe av – med fem VR-meditasjonsvideoer som kan lastes ned gratis i appen.

3D-filmene skal visstnok hjelpe deg med å redusere stress: Echo in White, Breathe & Relax, Sunny Island, Green Mountains og Dolphins Dance kan sees med eller uten VR-briller, men med briller er øktene mer intense.

Forhåpentligvis er avslapningen når du ser på den neste telekomregningen så ikke umiddelbart borte …

Telekom Magenta Vr
Stillhet med VR-briller: Hvordan meditasjon fungerer med Telekom (Foto: Telekom)

Forresten: TechDaily er også tilgjengelig som et nyhetsbrev og som en ferdighet («Alexa, open LEAD digital Tech»).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *