Hva gjør en Agile Coach?

Jobbtittel: Agile Coach

Navn: Stefan Rist

Alder: 33 år

Utdanning: IT-spesialist – systemintegrasjon

Firma: Esome Advertising

Hva gjør du?

Opprinnelig kom jeg til Esome som Linux System Engineer. Som sådan leverer jeg infrastrukturen som trengs for å utvikle, teste og bruke våre egenutviklede verktøy. I denne egenskapen er jeg også direkte berørt av innføringen av en DevOps-kultur i Esome. Takket være min tidligere erfaring kan jeg være med på å forme introduksjonen og utformingen av denne kulturen på Esome som en Agile Coach.

DevOps betyr tverrfunksjonell kommunikasjon og samarbeid mellom utviklere og andre teknologiske funksjoner under programvareutviklings- og distribusjonsprosessen. Målet med denne kulturen er å introdusere programvare av bedre kvalitet raskere og mer pålitelig. Dette gjør at Esome raskt kan svare på markedsendringer og gi annonsører de mest relevante og oppdaterte annonseringsløsningene. Som Agile Coach hjelper jeg kollegene mine med å øke smidigheten i prosesser og hjelpe dem med å ta i bruk smidige konsepter, for eksempel: Kontinuerlig levering, implementere. Dette starter med individene og rollene til teamet, men innebærer også endrede prosesser i hele organisasjonen

utstilling

Hvordan kom du til denne oppgaven?

Hos min forrige arbeidsgiver jobbet jeg som systemingeniør i et administratorteam som plutselig møtte rask vekst. Fra to til syv teammedlemmer, måtte vi tenke på hvordan vi skulle organisere teamet og oppgavene våre med så mange flere mennesker.

Når vi visste at andre team i selskapet brukte Scrum, vurderte vi om og hvordan vi kunne ta i bruk en slik tilnærming for vårt arbeid i fremtiden. Konverteringen ble støttet av en ekstern Agile Coach. Mens jeg jobbet med ham, skjønte jeg at jobben hans ikke bare er morsom, men også morsom. Det er mye moro å se kolleger utvikle seg til nye roller og støtte dem, så jeg har gradvis påtatt meg ansvaret til den eksterne Agile Coach i min forrige jobb. Opplevelsen av å jobbe på heltid som Agile Coach ble veldig positivt mottatt av Esome, så jeg var i stand til å jobbe i en rådgivende kapasitet helt fra starten.

Beskriv så tydelig som mulig et prosjekt som har imponert deg spesielt.

Et konsept som allerede er implementert på mange måter i mange selskaper og som inspirerer meg er såkalte Innovasjonsdager.

Her jobber alle «forbrukbare» ansatte i et selskap i en fast periode, vanligvis to til fem dager, på felles prosjekter. Type prosjekter avgjøres ved avslutningen til Innovasjonsdagene: hver ansatt kan forberede en idé og tonehøyde foran plenumet. Alle ansatte som har erfaring med emnet eller er i humør for ideen, går sammen med en idégenerator for å danne en arbeidsgruppe. Ideene trenger ikke å ha noe med selskapet å gjøre. Imidlertid egner dette konseptet til innovasjonsdagene seg for eksempel til å forenkle eller automatisere prosesser.

Innenfor den fastsatte tidsrammen skal lagene implementere ideene sine og presentere resultatene på slutten, og de beste ideene blir vanligvis belønnet. Det jeg spesielt liker med «Innovasjonsdagene» -konseptet er kreativiteten, det tverrdepartementale samarbeidet og lagånden som skapes.

Hvilken funksjon hjelper deg mest i hverdagen din? Hvorfor?

Som en Agile Coach er en viss kommunikasjonsstyrke en fordel for deg. Det er lett for meg å forstå konteksten og plassere den i det store bildet i en diskusjon der jeg ikke er involvert i innholdet. Slik kjenner jeg igjen når to personer kanskje snakker om det samme emnet, men misforstår fordi de ser på det fra forskjellige perspektiver eller under forskjellige forhold. Denne bestemte pragmatismen eller analytiske ferdighetene hjelper meg med å avklare problemer, endre samtaler og redusere kompleksiteten.

Hva er viktigst for deg om jobben din? Hva er det morsomste?

Jeg liker å jobbe med forskjellige mennesker, personligheter og roller i et team. Jeg synes det er spennende det og hvordan man kan danne et team ut av mange individer uten å miste individualiteten til individet.

Jobben min eller rollen min er uunnværlig fordi …

… som en smidig trener er jeg en sterk «kulturdriver». Jeg kan bare jobbe effektivt hvis jeg får teamets godkjenning og oppdrag å endre teamet for å få smidige prosesser til å fungere bedre. Dette betyr at jeg noen ganger må kritisere etablerte prosesser, harde beslutninger og personlige arbeidsmåter. Dette er ikke alltid behagelig for den enkelte, og det er grunnen til at jeg trenger mye tillit og teamets støtte. Jeg returnerer denne selvtilliten med arbeidet mitt som Agile Coach og kan dermed bidra til å gjøre stemningen i hele teamet mer selvsikker og teammedlemmene stoler på hverandre.

Hvis du ikke var Agile Coach, hva ville du være?

Hvis rollen som Agile Coach ikke eksisterte, ville jeg sannsynligvis vært en teamleder. Når jeg tenker utenfor mitt nåværende aktivitetsfelt, kunne jeg godt tenke meg å jobbe som sosionom i ungdomsvelferd – dette er nok ikke så overraskende med tanke på min glede av å utvikle andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *