Dette er de 15 morsomste datingsappene i 2019

Daterer jeg: Legg igjen datoer og rangeringer

Dater jeg
(Skjermbilde App Store / Do I Date)

Denne datingsappen fungerer som TripAdvisor. «Do I date» er for alle som liker det ærlig og åpent. Du går ut med noen og tilgir deretter en vurdering i femstjernerssystemet. Hvis personen ikke har en konto ennå, kan du opprette en – men bare hvis du har telefonnummeret til datoen. Dette får en SMS, som man kan bekrefte eller fjerne kontoen med. Anmeldelsene er anonyme. Kanskje du ikke trenger å gjemme deg på badet på en restaurant eller snike seg ut etter forrett … Dessverre er appen bare tilgjengelig for iOS.

Whispar: «Love is in the EAR»

Whispar-animasjonskjærlighet
(Foto: Whispar)

Whispar kan være den perfekte dating-appen for alle singler som enten er late munner eller som lyden til partnerens stemme er viktig for. Du oppretter en lydprofil – dvs. et taleopptak – der du introduserer deg kort. De andre brukerne ser profilen din, så å si, bare hvis det i tillegg til profilbildet og en lydprofil ble satt inn. I taleopptak introduserer du deg innen 30 sekunder. Den klassiske chatten eksisterer heller ikke i Whispar. Du kan bare kommunisere med telefonsvarer – eller ringe personen direkte fra appen. Ditt eget nummer er alltid skjult.

Gjødsel: Når kjærligheten går gjennom kjøleskapet

Refrigerdating
Foto: Samsung / Refrigerating

Under mottoet «Det er innsiden av kjøleskapet ditt som teller», bringer «Refridgerdating» folk sammen – bokstavelig talt – med samme smak. Samsung har utviklet denne appen ved hjelp av en relasjonsekspert.

Du tar et bilde av innholdet i kjøleskapet og laster det opp til appen. Søket etter den rette partneren fungerer klassisk med sveiper. Sveipingen til venstre betyr «Ikke min smak», til høyre er «La oss lage mat!». Hvis begge liker det den andre har i kjøleskapet, blir en prat låst opp. Passende nok er det Samsung Family Hub-kjøleskapet, som automatisk laster opp et bilde til appen.

Dragonfruit: Dating for geeks

drage frukt
(Bilde: Dragonfruit)

Er du gal på tegneserier, Marvel-filmer, Star Trek osv., Og vil du ha en partner som gjør det samme? Dragonfruit er en dating-app som adresserer nerder til nerder. I profilen indikerer du hvilke filmer eller tegneserier du helt stoler på. Jo mer informasjon, jo høyere geeknivå og sjansen for en optimal kamp.

En gang: Hver dag en ny kamp

Når

«Kvalitet i stedet for kvantitet»: En gang om dagen, når du blir foreslått en potensiell kamp. Hvis begge brukerne sveiper til høyre, som med mange andre datingapper, åpnes et chatvindu. Ellers må du vente 24 timer på å få neste kamp. På en gang såkalte «matchmakers» som får disse forslagene til å fungere – så ingen algoritmer som vanlig i dateringsportaler.

Once har nylig adoptert datingsappen «Pickable»:

Valgbar: Kvinner spiller ungkar

Pickable04
(Bilde: valgbar)

Valgbar er navnet på den første datingsiden der kvinner ikke trenger å presentere seg eller registrere seg. Så kvinner har 100 prosent kontroll. De kan med andre ord anonymt søke etter en mann uten å måtte røpe informasjon og bestemme selv hva de vil dele med hvem.

Mer informasjon finner du her i LEAD-intervjuet med valgbare grunnlegger Clémentine Lalande.

Happn: «Finn igjen hvem du møter»

Happn Dating
Skjermbilde: happn

Så du noen på kaféen eller på gaten, men var du for sjenert til å snakke med ham eller henne? For den savnede kjærligheten ved første blikk kan Happn være spennende. Hun matcher mennesker som har møtt et sted før – selvfølgelig under forutsetning av at denne personen tilfeldigvis bruker den samme datingsappen. Hvor stor sannsynligheten er, er tvilsom – men hvem vet?

Luxy: Dating-appen for millionærer

Luxy
(Skjermbilde: onluxy.com)

Nå kommer vi til en spesiell app som bare henvender seg til en bestemt gruppe mennesker:

Hvis du tilfeldigvis er millionær, så har du en årlig inntekt på over 200 000 euro, kan du – og bare da – logge deg på Luxy. Denne datingsappen er rettet mot «velstående og vellykkede» mennesker. Når du registrerer deg handler du ikke bare om hobbyer, jobb- og familieplaner, men også hans fem favoritt-luksusmerker.

Det fungerer som en matchmaker for administrerende direktører, gründere, investorer, supermodeller, kjendiser og andre «elite» velstående. Luxy beskriver seg selv som en «Tinder for de rike». I tillegg skryter distributørene av at de allerede har sortert ut mer enn 40 000 mennesker. Fattige mennesker har ingen plass på Luxy. Bortsett fra: du ser veldig bra ut. De som ikke er rike, men vurdert til å være spesielt attraktive av minst 80 prosent av Luxy-samfunnet, kan også bli med uten en sekssifret inntekt.

Ingen kommentarer.

Hater: Finn noen som hater de samme tingene som deg

Hånd 02
(Bilde: Hater)

Hater kobles – når det kommer til appen Hater. «Å skjære løk», «ikke gjøre noe», «avlytting», «McDonald’s» – det er 2500 nøkkelord som du kan nevne som misliker. Jo mer en indikerer, jo bedre fungerer Hater-algoritmen. Hvis det er en overlapping med en annen bruker, vil han bli vist som en potensiell flørtpartner. Hvis menneskene liker hverandre, åpnes et chatvindu.

Awake Dating: For konspirasjonsteoretikere

Våken dating
(Bilde: awake.dating)

Awake Dating ønsker å hjelpe mennesker som har en «sosialt ubehagelig forståelse og bevissthet». Kort sagt: konspirasjonsteoretikere. I fremtiden vil Aluhut-transportører ikke møte sinte reaksjoner når de snakker om mulige teorier den 9. september, månelandingen eller kjemikaliene.

Dating-appen er kontroversiell. Det kan virke ufarlig, men kan i noen tilfeller være farlig på grunn av den såkalte «ekkokammer» -effekten, hvor man i økende grad graver seg inn i teoriene sine med en tilsvarende tikkende partner.

T (w) indog: Tinder for hunder og deres eiere

Twindog
(Bilde: Twindog)

Hundefans kan bruke Twindog som en unnskyldning for å møte andre mestere og elskerinner. Appen fungerer i prinsippet som Tinder for folk: Brukerne lager en profil av hunden sin og sorterer ved å tørke av hundene, noe som kan være ganske lite attraktivt for sitt eget kjæledyr.

«Hunder forbinder mennesker» er hvordan Julien Muller, grunnlegger og administrerende direktør, beskriver ideen bak appen. «Vi har utviklet Twindog for å bringe hundeelskere sammen og når som helst, og appen er ikke bare en god ting for mennesker, hunder trenger også sosiale kontakter og har sine egne individuelle preferanser.»

Med GPS viser appen hvilke ledsagere som er i nærheten. Appen er for øyeblikket bare tilgjengelig for iOS.

Hindur: Arrangert forhold

Hindur
(Bilde: hindur.com)

Nå blir det enda galere. Selv om Hindur ikke er en app, men heller en engelskspråklig datingportal – men så bisarr at den må være på denne listen. Hindur har mennesker som er seriøse. Virkelig alvorlig. Så alvorlig at de er klare til å gifte seg umiddelbart.

I denne datingsappen kan du bare sveipe til høyre. Og bare en gang. Du blar gjennom bildene og velger en person – da er det ingen tilbakevending. Det dukker opp et vindu: «Gratulerer, du gifter deg!» Dette prinsippet er basert på den hinduistiske kulturen og ønsker å jobbe mot de økende skilsmissesatsene, ved å la noen andre velge partner selv.

Selvfølgelig kan du logge ut etter kampen, opprette en ny konto og fortsette å søke. Men da bør du kanskje heller ta til en av de beste appene helt fra starten.

Skout: vennskap

Skout

Du kan nesten ta feil av Skout for Facebook – hovedsakelig på grunn av designen. Her kan du ikke bare finne den potensielle vennen eller den potensielle vennen, men kan også få venner først. Kanskje det blir mer. Det spesielle med Skout er at du ikke bare finner mennesker i absolutt nærhet, men kan nettverk over hele verden.

Tastebuds: Den samme smaken i musikk

Voksen 3086307 1280
(Bilde: Pixabay)

Singler møter mennesker som liker den samme musikken som du. Du legger sangere og band til kontoen din – enten via Facebook eller direkte i Tastebuds-profilen. Det er absolutt ingen mangel på samtale her i den første samtalen. Hvis begge liker hverandre, kan du også dele favorittmusikken din i chatten med en gang.

Tastebuds er tilgjengelig som en app for iOS og Internett.

Bristlr: Finn en skjeggete mann

Bristlr

Har du skjegg? Vil du møte noen som har skjegg? Dette er de eneste to spørsmålene som trengs for å registrere deg hos Bristlr. Hobbyer, alder, yrke? Aller først uviktig. Kvinner som tørker gjennom menns liste på Tinder, Lovoo, OKCupid og Co. til noen med skjeggvekst vises her, vil finne et forhåndsvalgt utvalg.

I Bristlr er det bare menn som bruker skjegg som kan registrere seg. Opprinnelig tullet Bristlr bare – men da registrerte stadig flere. I dag er det over 100.000. Datingapp viser skjeggete og byttehandlere i nærheten.

Du kan også være interessert i dette: Den perfekte kampen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *