Gamescom 2018: Den andre delen av spillet høydepunkter

30 millioner tyskere er begeistret for spill. Og flere og flere er klare til å bruke penger på digitale spill. I 2015 var det 15 prosent, i 2018 er det allerede 57 prosent, bestemte bransjeforeningen Bitkom. Fire av ti tyskere innrømmer at de liker å gamble, enten det er på en smarttelefon, nettbrett, konsoll eller PC.

Uformelle spill (68 prosent) er spesielt populære, etterfulgt av strategi- og byggespill (56 prosent) og actionspill (55 prosent).

Med de nye utgivelsene, som blir presentert på Gamescom, er det endelig tilgang til spillersamfunnet.

LEAD introduserer de beste nye Gamescom-spillene i den andre delen – den første delen finner du her.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing Photo 2
Den blå pinnsvinet kommer tilbake. (Bilde: SEGA)

Publisher: SEGA

gameplay: Sagnet lever. Den blå pinnsvinet kommer tilbake med en morsom racer på den siste dagen i året.15 Karakterer vil være om bord i dette arkadespillet, med opptil 12 spillere som spiller i co-op-modus. Den delte skjermen er designet for mange spillere.

utstilling

Lagarbeid blir belønnet med power-ups og andre løfter. Alternativt kan du spille eventyrmodus online og offline. Selvfølgelig også mot tiden er drevet.

plattform: Xbox One, PS4, Nintendo Switch

startdato: 31. desember

Metro Exodus

Metro Exodus Photo 1
Metro Exodus slippes i februar 2019. (Bilde: 4A Games / Deep Silver)

Publisher: 4A Games / Deep Silver

gameplay: Den post-apokalyptiske historien, satt i Moskva i 2036, er basert på Dmitrij Glukhovskys hitbok. Bare noen få muskovitter har overlevd kjernekatastrofen i tunnelens tunneler.

For etterfølgeren til de vellykkede spillene «Metro 2033» og «Metro Last Light», skaperne av 4A Games og Deep Silver en skytter med utkast. Han skulle vises i 2019 i tre spesialutgaver.

plattform: PC, Xbox One, PS4

startdato: 22. februar 2019

Rage 2

Rage 2 Photo 1
Rage 2 skal ikke være så dyster. (Bilde: ZeniMax / Bethesda)

Publisher: ZeniMax / Bethesda

gameplay: Først senere på året kommer førstepersonsskytteren Rage 2 ut på markedet. Etter at en asteroide har utslettet 80 prosent av befolkningen og har øde landet, som bare begynner å bli grønnere igjen, kjemper den ensomme helten Walker mot det korrupte og voldelige systemet.

I tillegg til kraftige kjøretøy setter Walker i kampen for kontroll over ødemarken i et enormt arsenal for å evakuere monstre og mutanter ut av veien. Rage 2 skal ikke være så dyster som forgjengeren.

plattform: PC, PlayStation 4 og Xbox One

Startdato: 2019

PES 2019

Pes 2019 Foto 1
Spillet slippes i august. (Bilde: Konami)

Publisher: Konami

gameplayNoen sverger ved fotballsimuleringer på FIFA 19 (tidligere omtalt i Gamescom-høydepunktene på LEAD), mens andre ser frem til den nye PES-utgivelsen som kommer ut denne måneden – for nostalgi, forresten en David Beckham-utgave.

Ambassadøren er Philippe Coutinho fra FC Barcelona. Konami lover enda bedre grafikk og en ny MyClub co-op-modus med sin egen PES-liga.

plattform: PS4 og Xbox One

startdato: 30.august

Shadow of the Tomb Raider

Shadow Of The Tomb Raider Photo 1
Hva ville en spillcom være uten Lara? (Bilde: Square Enix)

Publisher: Square Enix

gameplay: Hva ville en spillcom være uten Lara? Shadow of the Tomb Raider, den siste delen av den nye Lara Croft-trilogien, tilbyr stealth action og kampscener i tillegg til de typiske klatrekampene. I jungelen leter Lara etter de som er ansvarlige for farens død, som har gått sammen i den hemmelige organisasjonen Trinity.

I jungelen med hulesystemene endrer funnet av en Maya-relikvie alt. Fordi det ikke bare handler om hevn, handler det om å redde menneskeheten. For fans har Square Enix to ekstra samlinger i starten: Croft og Deluxe Edition.

plattform: PC, PS4, Xbox One

startdato: 14. september

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts 3 Foto 1
Inkludert er kjente Pixar- og Disney-figurer. (Foto: Koch)

Publisher: Kok

gameplay: Blandingen av kjente Pixar- og Disney-figurer skal sikre familievennlig underholdning. Hovedpersonen Sora, en noe naiv gutt, er heldig at han har bestevennene i Donald Duck, Goofy & Co., for å overleve alle eventyrene og for å stoppe den «hjerteløse». Deluxe-utgaven inneholder en kunstbok.

plattform: Xbox One, PS4

startdato: 29. januar 2019

Den siste av oss 2

The Last Of Us 2 Foto 1
Ellie er hovedpersonen i The Last Of Us 2 (Bilde: Sony / Naughty Dog)

Publisher: Sony / Naughty Dog

gameplay: Actioneventyret er ettertraktet av mange spillere i flere måneder og kommer tilbake med flerspillermodus og den unge Ellie som hovedperson. Hvorvidt det er flere detaljer spesielt på Gamescom forblir uklart, men spillere håper på det.

Til og med den første traileren, som ble utgitt i oktober 2017, ønsket mye lyst på del 2, i Ellie, ifølge en rapport fra Buzzfeed får også en følgesvenn til siden. I den første delen var Ellie karakteren på siden av hovedpersonen Joel.

Det nye motivet: hat – i stedet for kjærlighet som i forgjengeren. Uansett er produsentene av «The Last Of Us» alltid bra for overraskelser. Spilleksperter husker: selv i den første delen var det et uhell av en spesiell art: Et synlig i et bakgrunnsgrafisk telefonnummer tilhører en virkelig eksisterende telefonsex-hotline. På det tidspunktet fikset produsentene feilet med en lapp.

plattform: PS4

startdato: ingen eksakt dato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *