TechTäglich: Fortnite sesong 8 starter på torsdag – med pirater!

Fortnite: Sesong 8 starter på torsdag – med pirater!

Farvel vinter – skjeden skader ikke! «Fortnite Battle Royale» sier farvel til snøen og isen i sesong 7. Fordi torsdag, med starten av sesong 8, vil våren være på den hardkjempede øya. Offisiell informasjon beholdes fortsatt av utvikleren Epic Games. Men to mystiske tweets viser allerede detaljer. «Noe skimrer i hulen, men pass på dem som kommer med bølgene.» I følge den siste teaseren i forgjengerens tweet, ser det ut som pirater spiller en viktig rolle i Fortnite 8. Ob Johnny Depp som kaptein Jack Sparrow dukker også opp, mens Reddit gir mer oppdatert informasjon om den nye sesongen, eliminerer potensialet for eliminerte lagkamerater, eliminerer det kontroversielle flyet, erstatter et skip som et nytt kjøretøy: lyd, grafikk og kommunikasjon Epic ønsker også å forbedre seg betydelig i spillet.

‘X’ markerer stedet
Skatten florerer
Loot som har gått tapt
Kan alltid finnes.
4 dager til sesong 8. pic.twitter.com/1U8n7x4pQQ

– Fortnite (@FortniteGame) 24. februar 2019

Så da: Apple Pay for Sparkasse-kunder

Apple Pay Sparkasse
Apple Pay kan snart også jobbe for sparebankkunder (Foto: 123rf.de)

De gjør ikke «det med flaggene» – men med Apple. Etter at sparebankene så langt hardnakket nektet å tilby kundene sine Apple Pay, er de nå «veldig positive samtaler med Apple». Det forklarte nå en foredragsholder for den tyske sparebanken og Giroverbandes (DSGV). Så langt har det ikke kommet noe samarbeid fordi Apple ikke av sikkerhetsgrunner er forberedt på å åpne NFC-radiobrikken i iPhone for andre leverandører – for eksempel for «mobilbetalingen» -App sparebanken. Den antatt store interessen til kundene deres for Apple Pay fører nå til at sparebankene har en introduksjon, men sjekker og til og med har ros for Apples «meget sikre og private løsning» klar. I følge iTopnews Apple-spesialistene er det mer sannsynlig at en introduksjon er for hele konsernet, og ikke bare for individuelle sparebanker. Men det er ikke en avtale ennå.

Slik jukser Samsung på den sammenleggbare smarttelefonen

Samung Faltphone
Ikke lure meg! Samsung triks i Barcelona (Foto: Gizmodo)

Samsungs sammenleggbare smarttelefon Galaxy Fold er like godt beskyttet på MWC i Barcelona som dronningens kronjuveler. Den kinky mobiltelefonen kan vanligvis bare sees i en glassskjerm der utallige refleksjoner av lys svelger detaljer. Eksperter mistenker at Samsung ønsker å kle seg slik at knekken mellom de to skjermhalvdelene er relativt ujevn og sterk gjenkjennelig. Det skal ikke snakkes om for mye før salg starter i april – eller inntil da Samsung kommer ut av knekken for å gjøre knekken mindre iøynefallende. Uansett har bloggeren Rich Brome lyktes i å ta bilder som gir en ide om det ujevne stedet. Gizmodo håner på «Cease Angst» blant koreanere. Og Twitter er allerede klar med hashtaggen #Foldgate.

Hmmmmmm. #GalaxyFold pic.twitter.com/b2BPUvmyTP

– Rich Brome (@rbrome) 25. februar 2019

Oh you fat i (Telefon): Slik ser en smarttelefon ut som varer i flere dager

Energizer Smartphone Expert Rieviews
Telefonen med superbatteriet er en sak for den slanke såpen «The Biggest Loser» (Foto: ExpertReviews)

Hvem vil ikke det? En smarttelefon som varer i flere dager uten å måtte koble til strømmen. Batteriprodusenten Energizer gjør det mulig – med en av flere nye smarttelefoner som selskapet presenterer på MWC. Mobiltelefonen med det ikke så minneverdige navnet Energizer Power Max P18K Pop har bygget et enormt 18.000 mAh batteri. Til sammenligning er iPhone XS Max 3 174 mAh. Resultatekspertkompetanse: Energizer-telefonen i normal drift er egentlig en uke kort – men er en god 1,8 centimeter tykk pisking, som minner om de mørkeste tidene på mobilen. Praktisk nok fungerer 600 euro batterimonsteret, som slippes i juni, også som en maktbank for andre enheter. Likevel: Kjære iPhone hver kveld til strømmen!

Igjen: Twitter-trøbbel for Elon Musk

Han har gjort det igjen: Elbil-redder Elon Musk har igjen problemer med den amerikanske verdipapir- og børskommisjonen. Og nok en gang handler det om tweets som administrerende direktør i et børsnotert selskap kanskje ikke publiserer. Den siste saken: I forrige uke hadde Musk informert sine 25 millioner følgere om at Tesla ville bygge «rundt 500 000 biler» i 2019. Fire timer senere rodde han tilbake og sa at Tesla bare var på vei for å bygge 500.000 biler per år i fremtiden – at det bare vil være 400.000 i 2019. Fordi Musk ikke har glidd på museknappen for første gang, bestemmer SEC ifølge Recode nå mot gjentakeren.

Mente å si en årlig produksjonsrate i slutten av 2019 sannsynligvis rundt 500k, dvs. 10k biler / uke. Leveransene for året er fortsatt anslått til å være rundt 400 000.

– Elon Musk (@elonmusk) 20. februar 2019

Enden på LEAD: Apple-sjef Tim Cook og e-postene fra kunder

Kok post
Antatt glad for hver kundepost: Apples administrerende direktør Tim Cook (Foto: Apple)

«Kjære Tim» – som skriver en e-post til Tim Cook og klager over skrangletastaturet til MacBook-en hans, for eksempel, har en god sjanse for at Apple-sjefen leser e-postene. Som CNBC forklarer, ender meldingene som sendes til [email protected] med en assistent, som deretter videresender de mest interessante e-postene til Cook. Sjefen distribuerer dem deretter til de aktuelle avdelingene. Så langt har «Dear Tim» -mailene hatt størst innvirkning på videreutviklingen av Apple Watch. Her har mange e-poster gitt fokus på temaene fitness og helse, som er fokuset for Apple Watch i dag. Legendary er en kundes e-post om den dårlige kvaliteten på å holde musikk fra Apple – etter at Cook personlig sørget for forbedringer.

Forresten: TechDaily er også tilgjengelig som et nyhetsbrev og som en ferdighet («Alexa, open LEAD digital Tech»).

utstilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *