«Storm on Area 51»: Så morsomme er reaksjonene i nettverket

Da Matty Roberts ba om en storm på konspirasjonssterkeområdet 51, var det ment som en vits. Men til slutt slo det hele store bølger, advarte det amerikanske luftforsvaret mot å komme inn i det begrensede området, før endelig en festival fant sted. Både arrangementet og de besøkende ga masse materiale for å glede seg over nettet.

I slutten av juni ringte student Matty Roberts på Facebook for å storme Area 51 20. september. For å avdekke hemmelige aktiviteter og «se romvesener», som han skrev. Hva annet? Tross alt har Nevada militære begrensede område i flere tiår gitt rikelig med materiale for konspirasjonsteoretikere og ufologer. De tror det amerikanske militæret har restene av en 1947 krasjet Roswell i New Mexico UFO – inkludert romvesenene. Faktisk hadde Roberts ment sin samtale som en vits, og kanskje til og med vært den mest overrasket over at 2,1 millioner Facebook-brukere til slutt lovet det.

Område 51: Gå farlig inn!

Selv det amerikanske luftforsvaret følte seg tvunget til å advare folk mot å komme inn i det begrensede militære området. Der ville krigere bli testet, så innreise er ikke bare ulovlig, men også farlig. Så Roberts planla og kalte nå «Official Alienstock Tour», som fant sted 20. til 22. september i den lille byen Rachel ved portene til område 51. En musikkfestival som tiltrakk seg noen tusen besøkende, hvor noen få faktisk gikk inn i interneringsområdet og ble arrestert.

utstilling

Du kan også være interessert: Så vakker, så ille: Verden på ett bilde

Naruto Runner var ganske høy

For de fleste av dem var det imidlertid morsomt på denne ganske uvanlige hendelsen. Og selvfølgelig sølte han over til nettet. Tilhengere av anime-filmer er kjent med den såkalte Naruto Run, der karakterene bøyer overkroppen fremover under løpet og strekker armene bakover for å være raskere. Og dette er nøyaktig hva en besøkende gjorde i bakgrunnen av en reporterbryter, som blant annet vist av følgende tweet.

Userin skrev triumferende: «Gutter, vi har vår første Naruto Runner»:

En annen besøkende la ut en video av seg selv som han skrev:

«Meg, når jeg pakker tingene mine for å komme raskt til Area 51, hvor det allerede er mange mennesker og jeg vil få en romvesen.»

# LiveFromTheArea51Raid: romvesenets reaksjoner da de innså at det hele var en vits, og ingen har egentlig tenkt å redde dem pic.twitter.com/3LTRoTg6nM

Du kan også være interessert i: Panikk på nettet: Hvorfor noen mennesker er redde for den nye iPhone 11

Andre var imidlertid langt mer optimistiske og antok at romvesenene endelig kunne flykte. «Ser på alle romvesenene som forlater Jorden etter den vellykkede stormen på Area 51 i deres romskip,» skrev denne brukeren for en kattevideo.

Raid # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/ukmgHKxHKu. Raiding aliens i romfartøyet sitt etter det vellykkede Ra51-raidet

– Jimmy (@jimmy_koski) 20. september 2019

Endelig var de mange tweets for hashtaggen # LiveFromTheArea51Raid også målrettet. For denne videoen skrev en bruker: «Meg, mens jeg prøver å oppmuntre folk til å dra til Area 51 fra Europa»:

meg hyping folk om å dra til område 51 mens jeg ser fra Europa # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/2tGXcWY7Tc

– `𝒈𝒂𝒍𝒂𝒙𝒚𝒈𝒈𝒖𝒌’🌌 (@jungooinblack) 20. september 2019

Denne brukeren skrev: «Bare historien kan bestemme hvilken mappe jeg åpner.» I tillegg et bilde med to mapper på skrivebordet. Den ene kalles «Memes i tilfelle vi finner romvesener», den andre kalles «Memes i tilfelle hæren skyter alle».

Bare historie finner du hvilken mappe jeg åpner. # område51 # område51 Redd # LiveFromTheArea51Raid pic.twitter.com/6LfASdA51E

– danny (@ Dubfor15) 20. september 2019

Spenningen var ikke helt forståelig, da denne brukeren avklarte med forskjellige bilder av den amerikanske regissøren Quentin Tarantino:

alle som venter på 51 resultater # Area51storm pic.twitter.com/syKTPcwugd

– swaggerbunny69 (@ swaggerbunny69) 20. september 2019

Tross alt ville du ha noe å vise barnebarna når de en dag ber deg om hvilke ting vår generasjon gjorde.

Så dette skal vi vise barnebarna våre når de spør om vår generasjon # Area51storm pic.twitter.com/p2ymia6AiJ

– & 👀🙊 (@ ee_kk9) 20. september 2019

En annen kunne ikke se nok av patos i handlingen: «Dette er de modige sjelene foran fronten av # Area51-stormen, stempler på ansiktene deres og verdsetter ofrene de gir for fremmed tyvegom og frihet!»

Dette er de modige sjelene i frontlinjen av # Area51-stormen. Alien Booty & Freedom! # StormingArea51 pic.twitter.com/3944Un5n78

– OldDirtyBrett (@ OldDirtyBrett) 20. september 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *