I testen: De beste appene – Del 1

Send 5

Send 5
Panic / sende

Hva handler det om:

I løpet av de siste månedene har mange programvareutviklere snudd ryggen til Mac App Store. Apple var etter deres mening i regelverket for lite fleksible. Dette inkluderte panikklaget. Med Send fra utvikleren returnerer Panic nå et fremtredende program. Dette har også å gjøre med den fornyede Mac App Store, den lenge etablerte utvikleren ønsker å gjenvinne.

Hvorfor laste:

FTP-klienten anses som en obligatorisk nedlasting i utviklerkretser på grunn av fleksibiliteten når du jobber med serveren på din Mac. Det enkle, men effektive brukergrensesnittet gjør også filhåndtering enklere. Nettstedsvertere kan også bruke programmet til å dele spillelister eller laste opp fotogallerier.

Godt å vite:

Transmit 5 er kompatibel med nesten alle servertyper: foruten FTP er disse SFTP, WebDAV, S3, Blackblaze B2, Box, Google Drive, DreamObjects, Microsoft Azure, Dropbox og Rackspace Cloud Files.

Pris og tilgjengelighet:

Gratis for macOS i prøveversjonen, Pro-funksjoner kan legges til via kjøp i appen.

Nightshade

Nightshade
Nightshade / macOS Mojave

Hva handler det om:

Den nye nattmodusen til macOS Mojave er en fin ting. Apple begrenset, men kontrollfunksjonen for mye.

Hvorfor laste:

Nightshade utvider kontrollalternativene på en enkel, men smart måte: Nattmodus kan deaktiveres med lynets hastighet ved å veksle mellom lys og mørk modus ved å høyreklikke på Nightshade menyikon. Du kan også angi en minimumsperiode som modusen automatisk skifter.

Godt å vite:

Som et spesielt ekstra er det mulig å sette en permanent modus for individuelle apper. Og utvikleren samler ikke inn data fra Mac-en din.

Pris og tilgjengelighet:

Nå tilgjengelig for gratis nedlasting på pinchtozoom.co.uk/nightshade

Arbeitszeugnis Xpert

Ansettelsesbevis Xpert
Arbeitszeugnis Xpert

Hva handler det om:

Ansettelsesbevis er i dag en bok med syv seler. Mange av disse legitimasjonene holdes uoversiktlige siden HR kanskje ikke utsteder dårlige arbeidsbevis. Bare mellom linjene er den sanne informasjonen som skannes av denne programvaren fra en AI i løpet av fem minutter. Motto: Hva mente sjefen nøyaktig?

Hvorfor laste:

Hvis en applikasjon har mislyktes for den ytterste gangen, eller etter at du forlot stillingsattesten, heller ikke mislyktes, vil du pusle, hvorfor bare du igjen ikke egner deg til jobben. En sjekk av ansettelsesbeviset og de skjulte små, kanskje ekle bemerkningene gjør det lettere for deg å matche applikasjonsporteføljen bedre. Jada, det er bedre å kjøpe et engangsprogram enn å gå til en advokat flere ganger for å betale ekstra for hvert sertifikat – til høye timepriser.

Godt å vite:

Programmet er ikke bare tilgjengelig til en lavere startpris, men tilbyr også en fast pris som en bonus. I følge utvikleren gjør dette at et ubegrenset antall stillingshenvisninger kan sjekkes for livet (hvis du ofte skifter arbeidsgiver).

Pris og tilgjengelighet:

Fra nå av for iOS og Android / startpris 19,99 Euro, innen kort 39,99 Euro.

Ooigo – Kidsplayer

Ooigo Kids Player
Ooigo / Kids spiller

Hva handler det om:

Prosjektet har vært på markedet i et år, men har så langt i stor grad gått upåaktet hen. Dette skulle endre seg nå. Med den nylig utgitte oppdateringen gir Ooigo nå også støtte for Apple Music, strømmetjenesten som får stadig flere abonnenter over hele verden. Spotify-støtte har vært om bord en stund.

Hvorfor laste:

For foreldre er det ikke alltid like lett å finne god og pedagogisk verdifull underholdning for barna. Ooigo Kidsplayer ønsker å lette letingen etter barnevennlige radiospill.

Godt å vite:

Appen fra Sony er nyttig. For å filtrere ut passende radioavspillinger for barna dine, trenger du en Spotify- eller Apple Music Premium-konto.

Pris og tilgjengelighet:

Oppdater nå tilgjengelig / gratis for iOS og Android.

LEGO Disney Pixars The Incredibles

Utrolige lego
LEGO Disney Pixars The Incredibles / Feral Interactive

Hva handler det om:

I slutten av september landet den andre delen av animasjonsfilmen «The Incredibles» på kinoene våre – som del 1 igjen med utrolig suksess. I kassaapparatet har stripen spilt inn over 1,2 milliarder dollar. Passende nok kom actionpuslespillet til slutt på macOS i dag. Det morsomme eventyret rundt superheltfamilien Parr’s var tidligere bare for Windows og konsoller. Mange kjente figurer fra Pixar-universet vises også i The Incredibles, inkludert Woody fra Toy Story eller Lightning McQueen fra den animerte hiten Cars.

Hvorfor laste:

Alle LEGO-spill, enten det er i Lord of the Rings, Marvel eller Harry Potter-tilpasning, scorer med intelligent, flott humor. Et fargerikt kaos fullt av bisarre ideer fra den britiske utvikleren Feral Interactive, som også har skapt hits som GRID, Life is Strange, XCOM, ROME Total War, DiRT eller Rise of the Tomb Raider. Høydepunktet i det nye verket: Ved å bruke delt skjerm-co-op-modus, kan flere spillere løse puslespillet sammen.

Godt å vite:

Feral har allerede kunngjort «2019» det neste kule macOS-spillet: The Shadow of the Tomb Raider.

PS: Med LEGO The Incredibles bør du absolutt legge merke til systemkravene: 15 «MacBook Pro starter i midten av 2015, 13» MacBook Pro vil være tilgjengelig fra 2016 og fremover. 21,5 «iMacs vil være tilgjengelige fra» sent 2013 «, 27» iMacs fra «Sent 2014», 27 «iMac Pros fra» Sent 2017 «og Mac Pros fra» Sent 2013 «.

Pris og tilgjengelighet:

Fra nå / 43,99 euro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *