Tech Daily: Hvorfor Apple bør kjøpe Netflix

Hvorfor Apple bør kjøpe Netflix

Netflix Apple
Fusjon i sikte? En analytiker anbefaler at Apple kjøper Netflix (Foto: Thomas Olliver)

Hvordan kan Apples nye videostreamingstjeneste, som forventes lansert i april, være en suksess? J.P. Morgan-analytikeren Samik Chatterjee har et konkret forslag: Apple bør kjøpe Netflix! «Vi tror Netflix ville være den beste strategiske løsningen, og Apple bør prøve å være den mest suksessrike spilleren i feltet.» Analytikeren hevder at Apple investerer en del av sine 250 milliarder kontante reserver i kjøp av en konkurrent. Han estimerer kjøpesummen for Netflix og dermed for «Appflix» -fusjonen til 189 milliarder dollar. Den økende trenden for å se filmer og TV-serier på smarttelefoner kan øke salget av iPhone. Og analytikeren Chatterjee har to ideer til Apple-overtakelser, ifølge CultofMac: videospillutviklere Activision Blizzard og Sonos. Hjemmelydspesialisten Sonos ville koste «bare» 1,3 milliarder dollar, og kan være ekstremt nyttig for utviklingen av fremtidige generasjoner av Apple HomePod-høyttalerne.

WhatsApp: Fornærming tillatt blant familiemedlemmer

svigermor
Å skjelle ut WhatsApp tillatt: En svigermor (symbolfoto) trenger ikke å bli mor til de fattige (Foto: 123rf.de)

Å fornærme familiemedlemmer via WhatsApp er tillatt. Dette har nå avgjort Høyere regionale domstol Frankfurt / Main. En mann anlagt søksmål fordi svigermoren tilsynelatende sendte regelmessig verbale overgrep og negative WhatsApp-meldinger om ham, inkludert søsteren hennes og moren. Hun anklaget svigersønnen for å ha mishandlet sin egen sønn – inkludert en video og en spesialopprettet «protokoll». Svigermoren inngav derfor søksmål mot ham. Den heftige familietvisten smuglete ifølge iTopnews siden 2016, siden det var en tvist mellom saksøker og kona. Nå avviste OLG i andre omgang klagen til mannen som ønsket at svigermoren hans skulle forby videreformidling av forskjellige uttalelser om ham. Familien, sier retten, er et personlig rom der medlemmene kan snakke med sine pårørende uten juridiske konsekvenser. Svigermoren har derfor rett til å uttrykke seg fritt på WhatsApp – og trenger ikke å bli svigermor.

Google: 1 dollar arbeidere trener kunstig intelligens

Google Ai
Google trener AI-en tilsynelatende med tvilsomme metoder (Foto: 123rf.de)

Google har tilsynelatende ansatt 1 dollar arbeidere for å utvikle kunstig intelligens. Dette rapporteres av magasinet The Intercept. Lavlønnsarbeiderne ble ansatt av vikarbyrået Figur åtte, som er kjent for å få sine «mikrobearbeidere» til å utføre spesielt enkle og dumme jobber. Google sies å ha brukt mennesker blant annet til å gjenkjenne og tilordne objekter som i en CAPTCHA. Programvaren som har blitt opplært med den er en del av den felles «Project Maven» av Google og det amerikanske forsvarsdepartementet. Kunstig intelligens skal skille menneskelige mål og gjenstander i drone-bilder. I følge The Intercept ble ikke arbeidstakere informert om arbeidsgiveren deres og formålet med deres aktivitet.

I dag: Siste sjanse for Flickr-bilder

flickr
Alt må gå! Flickr sletter i dag Innhold Over 1000 grenser for bilder (Foto: Flickr)

Hvem som fremdeles har verdifulle bilder med Flickr, bør handle nå. For fra og med i dag tillater bildetjenesten for ubetalte abonnement bare en grense på 1000 bilder. Så langt var data på opptil 1 TB gratis. Brukere av nettstedet, som ble anskaffet i fjor av den kaliforniske fotografispesialisten SmugMug, har to alternativer. Du kan enten bestille et pro-abonnement for 49,99 dollar i året, som tilbyr ubegrenset lagring for bilder og videoer. Eller du kan lagre bildene dine nå. Fra nå av vil Flickr begynne å slette alt innhold som er over grensen på 1000 rammer.

Galaxy S10 med ny Wi-Fi-standard

Galaxy S10, som Samsung presenterer 20. februar, er en av de første smarttelefonene som støtter den nye trådløse standarden Wi-Fi 6, som – i teorien – muliggjør raskere dataoverføring. Som så ofte i raskt introduserte Samsung-innovasjoner, er de praktiske fordelene håndterbare. Fordi rutere som jobber med Wi-Fi 6, foreløpig bare er i minimale mengder tilgjengelig, så The Verge. I tillegg gir den nye standarden for individuelle smarttelefoner ikke mye hastighetsøkning. Det skal tjene fremfor alt å øke hastigheten i nettverk med mange tilkoblede enheter.

Slutten på LEAD: Den nye Pixar-kortfilmen

Alle som vil se nye Pixar-kortfilmer måtte gå på kino – og håpe at de små kunstverkene vil være i åpningsakten. Det endrer seg nå. Med det nye talentsatsingen «SparkShorts» ønsker Disney-datteren å presentere kortfilmene til sine unge animatører og regissører på internett. Det hele starter med «Purl», der forfatter og regissør Kristen Lester forteller den fantastiske historien om en ullkule på hans første dag på jobben.

Forresten: TechDaily er også tilgjengelig som et nyhetsbrev og som en ferdighet («Alexa, open LEAD digital Tech»).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *