Hvordan blockchain vil endre markedsføring

LED: Mr. Aquarius, kKan du forklare hvordan blockchain-teknologi vil endre måten en markedsfører fungerer i praksis?

Erich Wasserman: Blockchain må ikke tvinge markedsførere til å endre arbeidsprosessene sine fundamentalt. Snarere er det en infrastrukturteknologi som tilfører verdi ved å eliminere sløsing med annonseringspenger gjennom avvik og adfraud, sikre mer åpenhet om data og prosesser, og viser om og hvordan enkeltaktører i forsyningskjeden virkelig verdsetter det Lag markedsføring og øk effektiviteten i arbeidsprosessene. Det eliminerer også den betydelige belastningen med å oppdage og balansere uoverensstemmelser mellom abonnenter langs forsyningskjeden.

Riktig utformet og distribuert, Blockchain vil forbedre eksisterende markedsføringsverktøy og drive en ny innovasjonsboom som vil forbedre forholdet mellom annonsører og forbrukere. Dette vil gi markedsføreren mange nye muligheter og følgelig nye metoder for å håndtere deres teknologiløsninger og samarbeid med partnere.

utstilling

LED: Hvis et markedsføringsselskap ønsker å integrere blockchain-teknologi, hvordan skal det starte?

Wasserman: Siden Blockchain er en muliggjørende teknologi, bør markedsførere sørge for før implementering at de virkelig kan dra nytte av sine eksisterende prosesser og forhold. For eksempel er verktøy som muliggjør transparens bare meningsfulle hvis partene som bruker disse verktøyene virkelig har til hensikt å være transparente. Mange talsmenn for blockchain bruker ganske enkelt blockchain-løsninger (eller simuleringer av løsninger) på digitale markedsføringskampanjer uten først å få nødvendig aksept, samarbeid og støtte fra alle involverte.

Imidlertid, hvis deltakere i en blockchain ikke har til hensikt å oppføre seg annerledes med denne teknologien – for eksempel ved å gi økonomiske data eller ytelsesdata – blir denne mangelen på involvering også synliggjort av blockchain-teknologi.

Wasserman organisk
Erich Wasserman, medstifter og leder for strategisk forretningsutvikling i MediaMath (Bilde: MediaMath)

LED: Hvilke effekter har Blockchain på markedsføringsindustrien?

Wasserman: Til tross for de store suksessene og de lovende utsiktene for digital markedsføring, står industrien fremdeles overfor grunnleggende utfordringer. I for mange tilfeller mangler annonsører åpenhet og synlighet rundt bruken, uoverensstemmelser mellom interessenter, inventar oppfyller ikke kvalitetsstandarder og / eller et høyt mindretall av «svarte sauer» utnytter svakhetene ved internettinfrastrukturen fra å tjene penger uten krav. Samtidig blir forbrukere stadig mer bevisste på virkningen på personvernet og den økonomiske verdien, av de digitale dataene de genererer, og ber om deltakelse i kommersialiseringen av disse dataene. Forsiktig håndtering av forbrukernes tillit er viktigere enn noen gang.

Hvis det er bygget på riktig måte og tar hensyn til alle interessenter, vil et digitalt marked for teknologiteknologi som utgjør konsistens, tillit og åpenhet (som for øvrig også er nøkkelfunksjonene i Blockchain og relaterte teknologier) gjøre oss i stand til å møte disse langvarige utfordringene å takle. Men det er ikke nok. Vi kan og bør bruke slike teknologier for å skape enda mer meningsfylte forretningsresultater som vi kan konkurrere med; å øke effektiviteten, enkelheten og effektiviteten i markedsføring og for å optimalisere fakturering og betaling av kampanjer med nye, fleksible løsninger.

LED: Hvor oppfatter ansatte eller kunder endringen, og hva er fordelene / ulempene ved å gjøre det?

Wasserman: Blockchain-teknologien er riktig designet og distribuert, vil redusere den administrative byrden til komplekse kampanjer dramatisk, eliminere uoverensstemmelser og øke betalingsalternativets fleksibilitet og effektivitet. Å bekjempe svindel og avsløre verdikjeder i forsyningskjeden kan også hjelpe markedsførere å få mest mulig ut av sine markedsføringsbudsjetter.

LED: Hvilken utvikling vil Blockchain ta om fem til ti år?

Wasserman: Blockchain og andre kryptoteknologier vil løse de strukturelle utfordringene som den voksende arkitekturen i AdTech-industrien gir og muliggjøre en ny innovasjonsboom. Med et nytt nivå av markedsføringsteknologi blockchain kan tilby, vil markedsførere kunne engasjere forbrukere på en mer interessant og effektiv måte.

Fokuser på deg

Få LED 03/18!

Blockchain-teknologi vil bli den neste store digitale revolusjonen etter oppfinnelsen av Internett. Men knapt noen kan forklare hva Blockchain faktisk er. Hun vil endre mange livsområder – ikke minst markedsføring. LEAD forklarer – så enkelt og forståelig som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *